Hva er LKC RETeval?

RETeval-enheten er perfekt for både barn og voksne, og tilbyr verdifull informasjon for en mer effektiv diagnose og overvåking av synstruende sykdommer. Integrerte aldersjusterte normative data (referanseintervaller) gir verdifulle innspill til leger for å hjelpe til med tolkning og vurdering av pasienttestresultater. LKCs pålitelige teknologi er ISCEV-kompatibel, FDA-godkjent og CE-merket. Enheten har en eksklusiv DR -protokoll for å gjøre testing for diabetisk retinopati rask, enkel og effektiv

Her kommer det litt info om relevante studier

Her kommer flere dokumenter

Naviger til seksjon:

Teknologi

Les mer om ERG her


Hvordan virker dette?

Her kommer detaljer om virkemåten


Spørsmål & Svar

Her kommer ofte stilte spørsmål

Hva kan LKC RETeval brukes til?

Her kan du se en video om anvendelsesområdene for LKC RETeval

Hva er ERG?

Elektroretinogrammet (ERG) måler den elektriske aktiviteten til netthinnen som svar på lysstimuli, sammenlignbart med hva et elektrokardiogram (EKG) gjør for hjertet. Øyets netthinne konverterer lys til et elektrisk signal som sendes via nerver til hjernen. Disse netthinneprosessene kan overvåkes via et ERG ved å måle spenningen mellom en elektrode plassert nær eller på overflaten av hornhinnen og en andre elektrode plassert på tinningen. En tredje elektrode (jord) brukes til å redusere elektrisk interferens fra kraftledninger og mobiltelefoner mm. I RETeval Sensor Strip er alle tre elektrodene kombinert i ett praktisk klistremerke.

Instrumentpartner AS er et selskap som leverer medisinsk-tekniske produkter. Vi har har et mål om å tilby de beste og mest innovative løsningene innenfor kirurgi og diagnostikk. Vi er representert i Norden.

Kontakt oss

Håvard Holtskog Myrland
Daglig leder / Managing Director

Telefon: +47 901 42 600
Mail: haavard@instrumentpartner.no

  Fornavn *

  Etternavn *

  E-post*

  Telefon

  Emne

  Melding

  Kontakt oss

  Håvard Holtskog Myrland
  Daglig leder / Managing Director

  Telefon: +47 901 42 600
  Mail: haavard@instrumentpartner.no

   

   Fornavn *

   Etternavn *

   E-post*

   Telefon

   Emne

   Melding